O NAMA

STAKLO DOO u svom poslovnom programu realizuje poslove obrade stakla, izrade termoizolacionih stakala, usluge ugradnje i održavanje stakla i staklenih površina, uramljivanje slika i ogledala. Firma posluje pod ovim nazivom od 1995 godine. Ona je nastavila delatnost porodične staklorezačke radnje i do danas je unapredila svoje poslovanje. Od pretežno ručnog rada u staklorezačkoj delatnosti, koji je bio u primeni na početku poslovanja, sada se koristi odgovarajuća savremena oprema koja omogućuje da se postigne izuzetan kvalitet u obradi proizvoda od stakla, ogledala ili izradi slika. Permanentno se prate svi svetski trendovi kako bi naši proizvodi namenjeni građevinarstvu potpuno ispunili zahteve propisanih standarda kako tehničkih specifikacija tako po pitanju energetske efikasnosti.

Sa ponosom možemo da istaknemo da smo vodeće ime u regionu u ovoj oblasti poslovanja. STAKLO DOO je osposobljena kadrovski, opremom i logističkom podrškom da pruža sve vrste terenskih usluga u smislu ugradnje proizvoda ili održavanja zastakljenih površina.

STAKLO DOO posluje društveno odgovorno jer se brine o:
• Svojim zaposlenima
• Poslovnim partnerima i konkurenciji jer se drži dobrih poslovnih običaja i neguje poslovnu etiku
• Potrošačima ili korisnicima kroz proizvodnju i prodaju bezbednih i kvalitetnih proizvoda i usluga
• Zajednici u kojoj posluje kroz zaštitu životne sredine, socijalnu brigu i odgovorno korišćenje prirodnih resursa

Naša referenc lista je dokaz da su naši klijenti zadovoljni izvršenim uslugama u pogledu kvaliteta, poštovanja rokova i ugovorenih obaveza te da se međusobna saradnja ostvaruje dugoročno.
Saradnja sa partnerima je izuzetna što nam omogućuje da uvek imamo na raspolaganju materijale koji zadovoljavaju potrebe naših klijenata kako po kvalitetu tako i po finansijskim pokazateljima.

Podeli

Pratite nas na Fejsbuku

© Copyright - STAKLO DOO